Skip to main content
Falukorvskebab
Mari Bergman

Falukorvskebab

20 minEasy
149,70 kr
4 portions 27,32 kr per portion
Barnsligt gott med falukorvskebab. Skiva falukorv med osthyvel och blanda med tacokrydda eller kebabkrydda. Servera i tortillabröd med lite krispig sallad och creme fraiche.

Tillbehör
180 gRomansallat, (1 st)
2 dlCreme Fraiche Naturell
320 gTortilla
Falukorvskebab
1 pc.Gul lök
28 gTaco Kryddmix
1 pc.Röd Paprika
600 gFalukorv
1 tbspRapsolja
Instructions
1

Skiva långa remsor av falukorven med hjälp av en osthyvel.

2

Strimla paprikan och skala och skiva löken.

3

Krydda falukorven runt om med tacokryddan.

4

Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök och paprika mjuk. Lägg över på en tallrik.

5

Hetta upp ny olja i pannan och stek falukorvsstrimlorna i omgångar så att de blir krispiga på båda sidor. Blanda sedan samman den stekta falukorven med lök och paprika och låt det bli varmt.

6

Strimla sallad och värm tortillabröden. Lägg upp creme fraiche i en skål.

7

Servera falukorvskebaben med creme fraiche och sallad i tortillabröd. Vik ihop och ät.

Photo:

Susanna Blåvarg