Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 dl | Olivolja | |
2 pc. | Basilika - färsk | |
100 g | Parmesanost | |
50 g | Pinjenötter | |
1 clove | Vitlök Färsk |
Rosta pinjenötterna i torr stekpanna.
Stöt basilika och pinjenötter i en mortel, eller kör i en mixer eller matberedare.
Lägg i vitlök och lite av oljan. Fortsätt att stöta. Tillsätt resten av olivoljan, eller tills du får den konsistens du önskar.
Riv parmesanosten
Tillsätt den rivna parmesanosten till resterande ingredienser och rör om. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
Photo:
Kerstin Eriksson
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria