Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Färskost Naturell | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 pc. | Citron - Eko | |
3 tbsp | Creme Fraiche Naturell | |
0,5 pc. | Gräslök - färsk | |
1 krm | Salt | |
1 pc. | Rödlök | |
1 tbsp | Olivolja | |
2 tbsp | Majonnäs | |
1 000 g | Frysta räkor | |
10 slice | Surdegsbröd | |
1 pc. | Dill - färsk |
Tina och skala räkorna i god tid.
Skala och finhacka rödlök. Skölj och finhacka dill.
Blanda räkor, rödlök, dill, creme fraiche, färskost och majonnäs i en bunke. Tillsätt rivet citronskal och ca 1 msk citronsaft. Smaka av med salt och peppar.
Skär brödet i mindre skivor. Stek brödskivorna gyllene på båda sidor i olja i en varm stekpanna.
Lägg 2 msk skagenröra på varje brödskiva och toppa med finhackad gräslök.
Photo:
Lina Eriksson
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt