Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köp hem | ||
400 g | Burrata | |
4 slice | Surdegsbröd | |
1 pc. | Persilja - färsk | |
90 g | Nduja | |
1 pc. | Citron - Eko | |
Från ditt skafferi | ||
4 krm | Flingsalt | |
4 tbsp | Smör | |
1 tbsp | Olivolja |
Ta ut burratan och låt den bli rumstempererad.
Finhacka persiljan och riv citronskal. Blanda samman i en liten skål.
Skär brödet i 4 skivor och stek krispiga i smör på båda sidor i en stekpanna. Lägg över bröden på tallrikar.
Hetta upp olja i stekpannan och fräs ndujan i ca 1-2 minuter under omrörning.
Fördela 2/3 av den stekta ndujan på bröden. Toppa med burrata och resten av ndujan. Strö persiljeblandningen och lite flingsalt över och servera meddetsamma.
Photo:
Susanna Blåvarg
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt