Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köp hem | ||
1 pc. | Dill - färsk | |
600 g | Torskfilé | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
250 g | Raw slaw | |
200 g | Hamburgerbröd, 4 st | |
Från ditt skafferi | ||
1 pc. | Ägg | |
0,5 dl | Ströbröd | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Rapsolja | |
2 tsp | Vit balsamvinäger | |
1 krm | Svartpeppar |
Skär torskfiléerna i mindre bitar. Lägg torskbitarna, 0.5 kruka dill, 0.5 dl creme fraiche, 1 ägg, 0.5 dl ströbröd, 1 tsk salt, 2 krm svartpeppar och 1 tsk vit balsamvinäger i en matberedare. Mixa samman till en slät färs.
Forma färsen till 4 st burgare. Hetta upp rapsolja i en stekpanna och stek burgarna i ca 4-5 min på båda sidor.
Blanda raw slaw med 0.5 kruka finhackad dill, 1 tsk vit balsamvinäger, 1,5 dl creme fraiche samt lite salt och peppar. Blanda samman ordentligt och smaka av.
Rosta bröden i lite olja i en varm stekpanna.
Fördela coleslaw på undersidan av varje bröd och lägg på fiskburgarna. Ät och njut!
Photo:
Lina Eriksson
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria