Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
2 dl | Basmatiris | |
1 tbsp | Rapsolja | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 dl | Vatten | |
Köp hem | ||
450 g | Paneer | |
1 pc. | Citron | |
300 g | Kormasås | |
100 g | Färsk bladspenat | |
100 g | Cashewnötter Saltade |
Tärna osten och stek den i olja runt om i en varm stekpanna. Tillsätt kormasås, vatten och spenat och låt puttra i ca 10 min.
Grovhacka cashewnötterna.
Smaka av kormasåsen med rivet citronskal, citronsaft, salt och peppar.
Toppa paneer kormasåsen med hackade cashewnötter. Servera med ris.
Photo:
Nurlan Emir
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1