Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köp hem | ||
3 tbsp | Söt sojasås | |
1 pc. | Broccoli Färsk | |
500 g | Laxfilé Fryst | |
1 tbsp | Färsk ingefära | |
1 pc. | Pak choi | |
Från ditt skafferi | ||
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tbsp | Vitvinsvinäger | |
2 tbsp | Kokosolja | |
4 tbsp | Japansk soja | |
0,5 tsp | Chiliflakes | |
1 tbsp | Honung Flytande |
Värm ugnen till 175 grader.
Lägg tinade laxfiléer i en stor ugnsfast form. Dela broccolin i buketter och skär pak choi i stora bitar. Fördela grönsakerna runt om laxen i formen.
Skala och riv ingefära och vitlök och blanda i en skål med coconut aminos, japansk soja, honung, vitvinsvinäger, kokosolja och chiliflakes.
Fördela marinaden jämnt över lax och grönsaker i formen och sätt in i ugnen i ca 12 min.
Servera gärna med valfria nudlar eller kokt ris.
Photo:
Lina Eriksson
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel