Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köp hem | ||
400 g | Fusilli | |
1 pc. | Persilja - färsk | |
100 g | Parmesanost | |
65 g | Färsk bladspenat | |
3 dl | Vispgrädde | |
Från ditt skafferi | ||
1 dl | Vatten | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tbsp | Smör | |
0,5 dl | Tomatpuré | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Olivolja | |
0,5 tsp | Chiliflakes | |
1 krm | Svartpeppar |
Koka upp saltat vatten till pastan.
Skala och riv vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs vitlök och chiliflakes på låg värme. Tillsätt tomatpuré och stek i 2-3 min. Tillsätt grädde och låt såsen sjuda på låg värme.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Finriv parmesanosten, finhacka persiljan och skölj spenaten.
Tillsätt 1 dl pastavatten i såsen och låt såsen puttra ytterligare i 2 min. Smaka av såsen med salt och peppar och en klick smör.
Sila av pastavattnet och tillsätt pastan i såsen. Vänd runt pastan i såsen.
Vänd ner parmesanost, persilja och spenat i pastan och servera meddetsamma.
Photo:
Susanna Blåvarg
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria