Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
2 tbsp | Japansk soja | |
0,5 dl | Vatten | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tbsp | Honung Flytande | |
2 tbsp | Rapsolja | |
1 dl | Majsstärkelse | |
2 tsp | Paprikakrydda | |
Köp hem | ||
1 tbsp | Risvinäger | |
1 tbsp | Färsk ingefära | |
2 dl | Hoisinsås | |
3 pc. | Apelsin | |
600 g | Kycklingfile |
Sås: Skala och riv ingefära och vitlök. Vispa samman ingefära, vitlök, hoi sin sås, risvinäger, apelsinsaft, soja, honung, paprikakrydda, vatten och 1 msk majsstärklese i en kastrull. Koka upp och låt såsen sjuda på svag värme medan du gör kycklingen.
Kyckling: Skär kycklingen i mindre bitar. Krydda med salt och peppar och vänd dem i resten av majsstärkelsen.
Hetta upp rikligt med rapsolja i en stekpanna och stek kycklingbitarna i omgångar så att de blir ordentligt krispiga och genomstekta.
Torka ur pannan och tillsätt lite ny rapsolja. Lägg tillbaka all kyckling i pannan när den är varm och slå över såsen. Låt såsen koka in hastigt.
Servera gärna tillsammans med nykokt jasminris.
Photo:
Susanna Blåvarg
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Apelsin 6-pack Valancia Klass1