Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
2 dl | Vatten | |
1 tsp | Fänkål Krydda | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
2 tsp | Balsamvinäger | |
1 krm | Svartpeppar | |
Köp hem | ||
400 g | Körsbärstomater Konserverade | |
1 pc. | Persilja - färsk | |
500 g | Salsicciafärs | |
100 g | Parmesanost | |
400 g | Penne |
Koka upp saltat vatten till pastan.
Skala och finhacka vitlök.
Värm olja i en stekpanna och fräs salsicciafärsen tillsammans med vitlök och fänkålskrydda. Fördela färsen med en gaffel och stek tills färsen är genomstekt.
Tillsätt körsbärstomater och balsamvinäger och låt såsen puttra på medelvärme i ca 10 min.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Finriv parmesanosten och finhacka persiljan.
Tillsätt 2 dl av det kokande pastavattnet till färssåsen. Smaka av såsen med salt och peppar efter smak.
Sila av pastan och tillsätt pastan och hälften av den rivna osten och hälften av persiljan till färssåsen. Blanda samman och låt pastan puttra in ordentligt i såsen.
Lägg upp salsicciapastan på tallrikar och toppa med resten av den rivna parmesanosten och persiljan. Ät och njut!
Photo:
Susanna Blåvarg
934,38 kr /kg
235,45 kr /kg
132,67 kr /L
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
33,25 kr /kg
131,90 kr /L
470,71 kr /kg
56,25 kr /kg
21,95 kr /pc.
228,00 kr /kg
433,00 kr /kg
31,90 kr /kg