Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3,5 dl | Strösocker | |
175 g | Smör | |
2,25 dl | Vetemjöl | |
3 pc. | Ägg | |
200 g | Mörk Blockchoklad |
Värm ugnen till 150 grader varmluft (175 över/undervärme).
Vispa upp äggen lätt i en skål, ställ åt sidan.
Bryt chokladen i bitar och smält i en kastrull på låg värme tillsammans med smöret.
Rör ihop sockret med chokladblandningen, tillsätt vetemjölet och rör om ordentligt.
Blanda i äggen och rör om tills du har en slät och blank smet.
Häll smeten i en form, ca 20x30 med bakplåtspapper och grädda i 30 minuter. Låt brownien svalna och skär sedan i bitar. Pudra gärna med lite florsocker innan servering.
Photo:
Kerstin Eriksson
2 Bakchoklad Mörk 70% 100g Garant