Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
600 g | Kassler | |
1 tbsp | Olivolja | |
Potatissallad | ||
100 g | Solroskärnor Rostade | |
800 g | Potatis Fast | |
1 tbsp | Vit balsamvinäger | |
70 g | Färsk bladspenat | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
250 g | Körsbärstomater | |
0,5 pc. | Purjolök | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tsp | Salt | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
0,5 pc. | Gurka | |
2 tbsp | Olivolja | |
Sås | ||
2 tsp | Citron | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 dl | Yoghurt för Matlagning | |
1 tsp | Honung Flytande | |
2 krm | Salt |
Potatissallad: Tvätta potatisen. Dela den på mitten och koka i saltat vatten.
Skölj och strimla purjolöken. Skölj och kärna ur gurkan. Skär den i halvmånar. Skölj och dela tomaterna på mitten. Skölj spenaten. Skölj och finhacka basilika och persilja. Lägg alla grönsaker i en skål och ställ åt sidan.
Sås: Blanda yoghurten med lite honung, citronsaft och smaka av med salt och peppar. Ställ kallt till servering.
Häll av potatisvattnet och låt potatisen svalna lite.
Tillbehör: Skär kasslern i skivor. Hetta upp en stekpanna med lite olja och stek kasslerbitarna gyllenbruna.
Potatissallad: Blanda potatisen med salladen och tillsätt vit balsamvinäger, olivolja, salt och peppar. Servera den stekta kasslern med örtig potatissallad och len yoghurtsås.
Näringsvärde: 604 KCAL 43 G PROTEIN 28 G FETT 42 G KOLHYDRATER
Photo:
Linnea Swärd
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel