Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
700 g | Potatis Fast | |
2 krm | Salt | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar | |
Köp hem | ||
400 g | Färsk laxfilé | |
1 pc. | Citron - Eko | |
100 g | Parmesanost | |
3 dl | Vispgrädde | |
1 pc. | Gräslök - färsk |
Skär laxen i portionsbitar om du har hel färsk lax. Krydda laxfiléerna med salt och peppar. Hetta upp olja i en stekpanna och stek laxen på hög värme ca 1-2 min/sida så att den får en krispig yta. Lyft ur laxen och lägg på en tallrik.
Tillsätt grädde och riven parmesanost i pannan. Vispa samman såsen och låt den sjuda i 5 min.
Riv citronskal och finhacka gräslöken. Tillsätt rivet citronskal, 1 tsk citronsaft och gräslök i såsen. Smaka av med salt och peppar.
Lägg ner laxbitarna i såsen och sjud i 2-3 min.
Dekorera laxen med citronskivor (grillade i en grillpanna om du vill) och lite extra riven parmesanost.
Servera med valfritt tillbehör som t. ex. klyftpotatis, ris eller pasta och gärna en grönsallad.
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria