Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kyckling | ||
1 pc. | Koriander - färsk | |
2 tbsp | Röd Currypasta | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
600 g | Färsk kycklingfilé | |
0,5 tsp | Salt | |
0,5 tsp | Chiliflakes | |
400 ml | Kokosmjölk | |
1 tbsp | Japansk soja | |
Tillbehör | ||
340 g | Basmatiris, (4 dl) | |
1 tbsp | Rapsolja | |
250 g | Broccoli | |
1 tbsp | Färsk ingefära | |
1 tbsp | Japansk soja |
Värm ugnen till 200 grader.
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Skär broccolin i långa buketter och lägg i en ugnsfast form.
Skala och riv ingefära. Blanda broccolin med ingefära, soja och olja och rosta i ugnen i ca 20 min.
Kyckling: Tärna kycklingen och skala och riv vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn kycklingen tillsammans med vitlök. Krydda kycklingen med salt och chiliflakes. Tillsätt currypasta, kokosmjölk och soja och låt kycklingen sjuda i ca 15 min. Smaka av med salt och peppar.
Servera kokosgrytan med ris och toppa med koriander.
CO2e/portion: 0,56
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko