Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Blomkålsris | ||
1 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
400 g | Blomkål Färsk | |
1 krm | Salt | |
1 pc. | Citron - Eko | |
Färsbiffar | ||
2 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
0,5 tsp | Salt | |
1 pc. | Ägg | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
0,5 tsp | Dijonsenap | |
250 g | Blandfärs | |
Örtdipp | ||
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 dl | Yoghurt för Matlagning | |
0,5 tsp | Honung Flytande | |
1 krm | Salt | |
1 pc. | Citron - Eko | |
Tillbehör | ||
40 g | Salladsmix |
Färsbiffar: Blanda färsen med äggula, dijonsenap, finhackad persilja, salt och peppar. Forma 4 små biffar och lägg på ett fat.
Hetta upp olja i en stekpanna och bryn biffarna på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta. Sänk värmen och låt de bli klara i pannan medan du gör blomkålsris och sås.
Blomkålsris: Mixa blomkålen i en matberedare till ett smul. Lägg över blomkålssmulet i en skål och tillsätt rivet citronskal, citronsaft och olja. Smaka av med salt och peppar.
Örtdipp: Blanda yoghurt med finhackad persilja, rivet citronskal, citronsaft och honung. Smaka av med salt och peppar.
Servera biffarna med blomkålsris, örtsås och sallad.
Näringsvärde: 452 kcal, 31 g protein, 30 g fett, 13 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1