Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sötpotatis | ||
1 pc. | Bakplåtspapper | |
1 krm | Salt | |
300 g | Sötpotatis | |
2 tsp | Olivolja | |
1 tsp | Färsk ingefära | |
Kotletter | ||
2 tsp | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
240 g | Fläskkotlett | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Fetaostsallad | ||
40 g | Salladsmix | |
1 pc. | Granatäpple | |
50 g | Fetaost | |
0,25 pc. | Rödlök |
Värm ugnen till 200 grader.
Sötpotatis: Skala sötpotatisen och skala och riv ingefära. Skär sötpotatisen i ½ cm tjocka skivor. Lägg potatisskivorna i en bunke och blanda med ingefära, olja och salt efter smak.
Lägg ut skivorna på en bakplåtsklädd ugnsplåt och rosta i ugnen i ca 20 min.
Kotletter: Krydda kotletterna med salt och peppar efter smak. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn kotletterna på båda sidor så att de får en fin stekyta. Sänk värmen och låt de bli klara i pannan.
Fetaostsallad: Dela granatäpplet på mitten och pilla ur kärnorna i en skål. Skala och finstrimla löken. Blanda salladen med lök, granatäpple och smulad fetaost.
Servera fläskkotletterna med rostad sötpotatis och fetaostsallad.
Näringsvärde: 465 kcal, 32 g protein, 20 g fett, 37 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana