Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köp hem | ||
150 g | Riven Ost | |
500 g | Nötfärs | |
230 g | Tacosås | |
3 dl | Gräddfil | |
320 g | Tortilla | |
Från ditt skafferi | ||
1 tbsp | Olivolja | |
2 tsp | Paprikakrydda | |
2 tsp | Spiskummin | |
3 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Salt | |
0,5 dl | Vatten |
Värm ugnen till 175 grader.
Bryn färsen i olja i en varm stekpanna. Krydda med spiskummin, paprikapulver, salt och peppar. Tillsätt vatten och låt det koka in.
Lägg ut hälften av tortillabröden på en skärbräda och fördela ett jämt lager av ½ burk tacosås på bröden. Fördela färsen ovanpå och strö över riven ost. Lägg de resterande bröden ovanpå och tryck ihop.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek varje quesadillas ca 2 min/sida så att de blir fint gyllene. Förvara dem i ugnen medan du gör resterande quesadillas.
Skär varje quesadillas i fyra bitar. Lägg upp på ett fat och servera med gräddfil, tacosås och gärna en sallad.
Photo:
Nurlan Emir
1 Nötfärs 12% 500g Smak av Gotland
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt