Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Dekoration | ||
1 tbsp | Strössel | |
Frosting | ||
60 g | Smör | |
100 g | Färskost Naturell | |
2 tsp | Vaniljsocker | |
0,5 tsp | Hushållsfärg Röd | |
2 tbsp | Citron | |
300 g | Florsocker | |
Smet | ||
2 pc. | Ägg | |
2,5 dl | Vetemjöl | |
1,5 dl | Strösocker | |
1,5 tbsp | Kakao | |
50 g | Mörk chokladkaka | |
0,5 tsp | Bakpulver | |
125 g | Smör |
Sätt ugnen på 175 grader.
Frosting: vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft krämigt. Vispa i färskost och färga med karamellfärg.
Muffins: blanda mjöl, bakpulver och kakao i en bunke.
Tillsätt smör, socker och ägg och vispa smeten slät.
Klicka smeten i formar och tryck ner en liten bit mörk choklad i varje.
Grädda i 15-20 min i 175 grader. Låt dem svalna.
Spritsa frosting på varje cupcake och dekorera ev med strössel.
Photo:
Maddzan Lindblad
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant