Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
2 tsp | Olivolja | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 pc. | Rödlök | |
1 krm | Salt | |
150 g | Haricot Verts Färsk | |
Avokadokräm | ||
1 pc. | Avokado | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Lime | |
0,5 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
25 g | Parmesanost | |
Lax | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
250 g | Laxfilé Fryst | |
1 tsp | Olivolja | |
1 krm | Salt |
Lax: Värm ugnen till 175 grader. Lägg laxen i en ugnsfast form. Salta och peppra efter smak och ringla över olja. Stek i ugnen i ca 10 min.
Avokadokräm: Mixa samman avokado, persilja, limesaft, riven vitlök, riven parmesanost och olja med hjälp av en stavmixer eller i en matberedare till en slät kräm. Smaka av med salt och peppar.
Tillbehör: Skölj haricots vertsen. Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs haricots vertsen med löken så att de får fin färg och mjuknar en aning. Krydda med salt efter smak.
Servera laxen med haricots verts och avokadodipp.
Näringsvärde: 496 kcal, 32 g protein, 36 g fett, 10 g kolhydrater
Styling: Carina Hejde & Mari Bergman
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria