Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Pannacottan | ||
2 g | Gelatinblad | |
1 pc. | Lime | |
3 tbsp | Strösocker | |
200 g | Vit Blockchoklad | |
6 dl | Vispgrädde | |
Garnering | ||
0,5 pc. | Mynta - färsk | |
100 g | Bondkakor | |
Jordgubbar | ||
400 g | Jordgubbar | |
2 pc. | Lime |
Koka upp grädde och socker. Tillsätt hackad choklad, saft och skal från limen samt de urkramade glatinbladen (2 blad till en sats) när smeten svalnat något. Häll smeten i en form och låt den stelna i kylen. Skär jordgubbarna i oregelbundna itar och blanda med skalet från limen. Plocka myntbladen och grovhacka kakorna. Toppa pannacottan med jordgubbar, myntan och kaksmulorna.
Photo:
Magnus Skoglöf