Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Vitkålssallad | ||
300 g | Vitkål | |
0,5 tbsp | Rapsolja | |
1 pc. | Lime | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Honung Flytande | |
1 krm | Salt | |
Tillbehör | ||
1,5 dl | Basmatiris | |
Yakiniku | ||
0,5 dl | Japansk soja | |
0,5 tbsp | Färsk ingefära | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
400 g | Lövbiff | |
1 tbsp | Honung Flytande | |
0,5 tsp | Sambal Oelek | |
1 tbsp | Rapsolja | |
0,5 dl | Vatten |
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Yakiniku: Skala och riv vitlök och ingefära och blanda med soja, honung och sambal oelek i en skål.
Skiva köttet tunt och lägg ner i såsen. Låt stå och dra i 5 min.
Vitkålssallad: Strimla vitkålen tunt och blanda med rivet limeskal, limesaft, olja och honung i en skål. Smaka av med salt och peppar.
Yakiniku: Hetta upp en stekpanna med olja rykande het. Stek köttet med såsen på hög värme i ca 3-4 min. Tillsätt vatten när köttet har en fin stekyta och låt det koka in snabbt.
Servera yakinikun med ris och vitkålssallad.
Näringsvärde: 706 kcal, 64 g protein, 19 g fett, 66 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko