Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Topping | ||
25 g | Grana Padano | |
4 pc. | Ägg | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
Carbonara | ||
1,5 dl | Vispgrädde | |
400 g | Spaghetti | |
2 pc. | Ägg | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
280 g | Bacon Skivat | |
75 g | Grana Padano | |
1 krm | Salt | |
Tillbehör | ||
65 g | Salladsmix |
Carbonara: Koka upp saltat vatten till pastan.
Skala och riv vitlök. Strimla baconet.
Riv osten och blanda med äggulor och grädde.
Stek baconet knaprigt i en panna utan fett. Tillsätt vitlöken och fräs ihop.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Häll av pastavattnet och häll tillbaka pastan i kastrullen, vänd ner äggblandningen och det stekta baconet. Rör runt ordentligt på svag värme. Smaka av med salt och peppar.
Lägg upp pastan på tallrikar.
Topping: Toppa pastan med äggulor, finhackad persilja och finriven grana padano. Servera tillsammans med salladsmix.
Näringsvärde: 768 kcal, 35 g protein, 36 g fett, 74 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1