Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Bulgursallad | ||
1 pc. | Grönsaksbuljong | |
0,5 pc. | Rödlök | |
3 dl | Bulgur | |
1 pc. | Broccoli Färsk | |
400 g | Halloumi | |
Tomat- och korianderröra | ||
300 g | Vanliga Tomater | |
1 tsp | Salt | |
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
120 g | Röd Paprika | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
20 g | Färsk ingefära |
Bulgursallad: Koka bulgur enligt förpackningens anvisningar, men addera gärna en buljongtärning till kokvattnet. Ansa broccolin och dela i små buketter. Skiva även stjälken tunt. Hetta upp lite olja i en stekpanna och fräs broccolin några minuter. Skala och hacka löken. Blanda ihop bulgur, broccoli och lök till en sallad.
Tomatröra: Skala ingefäran och ta ur kärnhuset på paprikan. Mixa samman tomater, paprika, ingefära och koriander till en slät röra. Smaka av med salt och peppar.
Halloumi: Skär halloumin i skivor, ca 1,5 cm tjocka. Hetta upp lite ny olja i stekpannan och stek halloumin. Stek halloumiosten i lite olivolja i en panna.
Toppa bulgursalladen med de nystekta halloumibitarna och servera med tomat- och korianderröran.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria