Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kyckling | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 dl | Mango Chutney | |
150 g | Sugarsnaps | |
1 tbsp | Curry | |
1 tbsp | Olivolja | |
550 g | Strimlad kyckling | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
40 g | Cashewnötter Naturella | |
400 g | Kokosmjölk | |
1 krm | Salt | |
1 tsp | Sambal Oelek | |
Tillbehör | ||
2 dl | Ris |
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Kyckling: Skala och riv vitlök. Hetta upp olja i en gryta och bryn kycklingstrimlorna med vitlök och curry i ca 3-4 min på medelhög värme. Rör om då och då. Tillsätt kokosmjölk, sambal oelek och mango chutney. Låt grytan puttra i ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
Skölj sugarsnapsen och grovhacka cashewnötterna. Tillsätt sugarsnapsen i grytan strax innan servering. Låt de bli varma men inte för mjuka. Toppa grytan med cashewnötter och servera med ris.
Näringsvärde: 750 kcal. 38 g protein, 37 g fett, 66 g kolhydrater.
Photo:
Sofia Törnqvist
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt