Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 clove | Vitlök Vanlig | |
2 krm | Chiliflakes | |
300 g | Fusilli | |
1 tbsp | Olivolja | |
0,75 tsp | Salt | |
500 g | Nötfärs | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 tsp | Basilika - torkad | |
1 pc. | Gul lök | |
0,5 dl | Vatten | |
75 g | Riven Ost | |
175 g | Pesto Röd |
Värm ugnen till 200 grader.
Pastagratäng: Koka pastan 2 min kortare än anvisning på förpackningen.
Skala och finhacka lök och vitlök. Bryn färsen i olja i en varm stekpanna. Tillsätt lök, vitlök, basilika, salt och chiliflakes och fräs ytterligare 2 min.
Blanda ihop pesto, creme fraiche och vatten i en skål. Tillsätt hälften av pestoblandningen till köttfärsen och låt puttra ihop i 2 min.
Sila av pastan.
Varva pasta och köttfärssås i en ugnsfast form. Fördela resten av pestoblandningen över och toppa med ost. Gratinera i ugn i ca 10 min.
Servera gärna pastagratängen med en god sallad som tillbehör.
Näringsvärde: 884 kcal, 46 g protein, 45 g fett, 70 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt