Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
1,5 tbsp | Fiskfond | |
2 tbsp | Smör | |
2 dl | Basmatiris | |
2 krm | Svartpeppar | |
4 krm | Salt | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
Köp hem | ||
3 dl | Vispgrädde | |
60 g | Salladslök | |
450 g | Wokmix | |
500 g | Torskrygg Fryst | |
1 pc. | Basilika - färsk |
Skala och riv vitlöken. Smält smöret i en stekpanna och fräs vitlöken på låg värme.
Tillsätt grädde och fiskfond och låt såsen puttra på låg värme i ca 5 min.
Skär fisken i bitar. Skölj och finhacka basilikan. Skölj och strimla salladslöken.
Smaka av såsen med salt och peppar. Lägg ner fisk och basilika i såsen och låt fisken sjuda i ca 5 min på låg värme.
Koka wokmixen i ca 2-3 min. Sila av vattnet och lägg upp grönsakerna i en skål.
Ta av fisken från plattan och strö över salladslök.
Servera fisken och grönsakerna med kokt ris.
Photo:
Nurlan Emir
1 Fiskfond 180ml Touch of Taste
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt