Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
0,5 pc. | Gurka | |
240 g | Bacon Skivat | |
320 g | Tagliatelle | |
50 g | Grana Padano | |
220 g | Haricot Verts Fryst | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
Tomatsås | ||
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tsp | Torkad oregano | |
0,5 tbsp | Balsamvinäger | |
1 krm | Chiliflakes | |
1 tsp | Honung | |
380 g | Krossade Tomater | |
1 pc. | Rödlök | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
1 tbsp | Grönsaksbuljong | |
0,5 tbsp | Basilika - fryst | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Tillbehör: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Tomatsås: Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs löken i olja tillsammans med chiliflakes, oregano och basilika i en kastrull utan att det tar färg. Tillsätt tomatpuré och balsamvinäger och fräs 10 sek under omrörning. Tillsätt krossade tomater, buljong och honung och låt såsen småputtra under lock. Smaka av med lite salt och peppar.
Tillbehör: Strimla baconet och fräs det knaprigt i en panna utan fett.
Värm haricots vertsen ca 1-2 min i en kastrull med varmt vatten.
Skölj och skär gurkan i stavar.
Skölj och finhacka persilja och riv osten.
Sila av pastavattnet och blanda pastan med tomatsåsen. Strö över bacon, riven ost och persilja. Servera med haricots verts och gurkstavar.
Näringsvärde: 658 kcal, 26 g protein, 31 g fett, 64 g kolhydrater
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Krossade Tomater 390g Garant
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria