Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Mandelsmuldeg | ||
200 g | Mandelmjöl, ca 3 dl | |
1 dl | Råsocker Strö | |
3 dl | Havregryn Glutenfri | |
150 g | Smör | |
Rabarberfyllning | ||
1 tsp | Råsocker Strö | |
125 g | Färsk rabarber | |
0,5 tbsp | Smör | |
3 krm | Kardemumma Mald | |
3 krm | Ingefära Malen |
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda ihop smör, havregryn, mandelmjöl och socker till en smulig deg.
Skiva rabarberna och fräs dem i smör, kardemumma, ingefära och socker så att de mjuknar en aning.
Lägg rabarberna i en pajform och smula över degen.
Grädda i ca 35-40 minuter.
Photo:
Susanna Livijn Wexell
1 Kardemumma Malen 28g Santa Maria