Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Strösocker | |
0,5 dl | Japansk soja | |
250 g | Äggnudlar | |
1 tbsp | Sesamolja | |
2 pc. | Hönsbuljong | |
500 g | Kycklingfile | |
1 tbsp | Färsk ingefära | |
150 g | Shiitake-svamp | |
1 tsp | Sambal Oelek | |
1 L | Vatten | |
0,5 dl | Citron | |
200 g | Purjolök | |
1 tbsp | Majsstärkelse |
Tillagning
· Koka upp rikligt med vatten. Koka nudlarna ett par minuter. Häll i ett durkslag och kallspola dem. · Koka upp hönsbuljongen med soyan, ingefäran, citronen, sambal oelek, sesamoljan och strösockret. · Red av med lite maizena så att soppan får lite simmig konsistens · Lägg i kycklingbitarna, purjolöken och shitaken. Låt småkoka i ca fem minuter. Lägg i nudlarna. Värm ytterliggare och servera direkt.