Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
150 g | Gorgonzola | |
1 tbsp | Balsamvinäger | |
2 dl | Riven Gratängost | |
1 pc. | Bacon Skivat | |
5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
3 pc. | Broccoli | |
600 g | Fläskfile Färsk | |
1 tbsp | Japansk soja | |
100 g | Färska champinjoner |
Bryn fläskfilén, stek baconet. Lägg i ugnsfast form. Smula gorgonzola i pannan, tillsätt creme fraiche, soya och balsamvinäger. Smaka av med salt och peppar. Skiva champinjonerna och lägg över fläskfilén. Häll röran överst. Strö över riven ost. Grädda i ugn 5-10 min i 225 grader.
Servera med broccoli (kan bytas mot något annat).
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta