Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
200 g | Jasminris | |
20 g | Purjolök | |
0,75 tsp | Curry | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Sambal Oelek | |
0,75 tbsp | Majsstärkelse | |
3 dl | Vispgrädde | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
40 g | Paprikamix | |
0,75 tsp | Tomatpuré | |
60 g | Frukt till Smoothie | |
1 tbsp | Kycklingfond | |
200 g | Kycklinginnerfile Fryst | |
40 g | Broccoli Fryst |
Lägg kycklinginnerfilé i ett bleck.
Dela paprikan i mindre bitar och skiva purjolök. Fördela paprika och purjolök över kycklingen i ett bleck.
Vispa ihop vispgrädde, berikad majsvälling, tinad mangopuré, kycklingbuljong, tomatpuré, curry, sambal oelek samt majsstärkelse. Smaka av med salt och peppar.
Häll gräddblandningen över kycklingen och avsluta med broccolin.
Sätt i Varmluft/ugn på 160 grader i cirka 20 minuter.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Kycklingfond 500ml Touch of Taste