Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
4 pc. | Övrig fisk | |
1 tbsp | Balsamvinäger | |
1 pc. | Bakplåtspapper | |
1 pc. | Persilja - färsk | |
2 pc. | Schalottenlök | |
1 pc. | Dill - färsk | |
250 g | Körsbärstomater | |
1 tsp | Salt | |
900 g | Mandelpotatis | |
4 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 pc. | Fransk dragon | |
2 pc. | Citron | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Koka potatisen i ca 10 minuter så den inte är riktigt färdiga.
Sätt ugnen på 225 grader.
Gör paket av två bakplåtspapper och lägg i en fiskfilé av <a href="https://www.mathem.se/varor/ovrig-fisk/file-av-rodstrimma-fryst-ca-250g-gardsfisk">rödstrimma</a> i varje paket som du saltat och pepprat. Fördela potatisen lika mellan paketen och lägg i ordentligt med persilja, dill, dragon, en krossad vitlöksklyfta och skivor av citron. Skär kryss i tomaterna, skala och hacka löken och lägg i.
Ringla över lite balsamvinäger.
Sätt paketen i ugnen på en plåt i ca 20-30 minuter.
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Fransk Dragon Kruka EKO Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria