Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Persilja - färsk | |
500 g | Koljafile | |
1 pc. | Gul Paprika | |
1 pc. | Citron | |
145 g | Kalamataoliver | |
1 pc. | Gul lök | |
1 dl | Olivolja | |
1 pc. | Röd Paprika | |
1 clove | Vitlök | |
1 tbsp | Torkad oregano | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 dl | Matlagningsvin Vitt | |
1 pc. | Orange Paprika | |
2 pc. | Vanliga Tomater | |
1 krm | Salt |
Värm olivoljan i en stekpanna och stek löken, vitöken och paprikan tills de blir mjuka. Tillsätt vinet och de hackade tomaterna. Koka under omrörning cirka 1-2 minuter.
Lägg alltsammans i en ugnsfast form. Lägg fisken ovanpå. Strö över oregano, hackad persilja, salt, peppar och oliver. Ringla över olivolja och citronsaft. Grädda i ugnen cirka 30-40 minuter i 200 grader.
2 Koljafilé MSC Fryst 450g Feldts
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt