Skip to main content
Fisk med paprika och oliver

Fisk med paprika och oliver

1 hEasy
340,00 kr
4 portions 38,46 kr per portion
Fisk med paprika och oliver

2 tbspPersilja - färsk
500 gKoljafile
1 pc.Gul Paprika
1 pc.Citron
145 gKalamataoliver
1 pc.Gul lök
1 dlOlivolja
1 pc.Röd Paprika
1 cloveVitlök
1 tbspTorkad oregano
1 krmSvartpeppar Malen
1 dlMatlagningsvin Vitt
1 pc.Orange Paprika
2 pc.Vanliga Tomater
1 krmSalt
Instructions
1

Värm olivoljan i en stekpanna och stek löken, vitöken och paprikan tills de blir mjuka. Tillsätt vinet och de hackade tomaterna. Koka under omrörning cirka 1-2 minuter.

Lägg alltsammans i en ugnsfast form. Lägg fisken ovanpå. Strö över oregano, hackad persilja, salt, peppar och oliver. Ringla över olivolja och citronsaft. Grädda i ugnen cirka 30-40 minuter i 200 grader.