Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
350 g | Farfalle | |
1 krm | Salt | |
150 g | Sugarsnaps | |
Avokadokräm | ||
0,5 pc. | Citron | |
1 krm | Salt | |
1 tsp | Honung Flytande | |
1 pc. | Avokado | |
1 dl | Yoghurt för Matlagning | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Lax | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Olivolja | |
600 g | Färsk laxfilé |
Sätt ugnen på 175 grader.
Koka upp två kastruller med saltat vatten. En till pastan och en till sugarsnapsen.
Lax: Skär laxfilén i portionsbitar. Lägg laxfiléerna i en ugnsfast form. Krydda med salt och peppar efter smak och ringla över lite olja. Sätt in i ugnen i ca 10 min.
Tillbehör: Skölj sugarsnapsen.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Avokadokräm: Skölj basilika och citron. Mixa samman basilikablad, rivet citronskal, citronsaft, avokadokött, yoghurt och honung till en slät kräm med hjälp av en stavmixer eller i en matberedare. Smaka av med salt och peppar.
Tillbehör: Koka sugarsnapsen i ca 30 sek. Sila av vattnet och lägg upp sugarsnapsen i en skål.
Sila av pastavattnet och blanda pastan med avokadokrämen. Smaka av och krydda ev med mer salt och peppar. Lägg upp pastan på ett fat och bryt laxen i bitar och lägg över. Servera med sugarsnaps.
Näringsvärde: 638 kcal. 35 g protein, 26 g fett, 63 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria