Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Topping | ||
25 g | Parmesanost | |
1 krm | Svartpeppar | |
30 g | Pinjenötter | |
1 pc. | Basilika | |
140 g | Serranoskinka | |
Pizza | ||
140 g | Soltorkade Tomater | |
75 g | Parmesanost | |
600 g | Pizzakit, (1 st kit) | |
1 pc. | Rödlök |
Värm ugnen till 200 grader.
Pizza: Rulla ut pizzadegen på ett bakplåtspapper på en plåt och bred på tomatsås. Riv parmesanosten och strö över. Skala och skiva rödlöken. Häll av oljan från de soltorkade tomaterna och finstrimla tomaterna.
Fördela soltorkade tomater och rödlöksskivor över pizzan och grädda i ugn i ca 10-12 min.
Topping: Rosta pinjenötterna i en stekpanna tills gyllenbrun färg.
Toppa pizzan med serranoskinka, basilikablad, riven parmesanost, pinjenötter och lite svartpeppar från kvarn. Ät och njut!
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria