Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köttfärsgryta | ||
250 ml | Kokosgrädde | |
1 tbsp | Fisksås - Asiatisk | |
1 tbsp | Rapsolja | |
1 pc. | Gul lök | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
3 tsp | Röd Currypasta | |
250 g | Nötfärs | |
1 tbsp | Färsk ingefära | |
125 g | Edamamebönor | |
1 krm | Salt | |
Tillbehör | ||
1,5 dl | Basmatiris |
Tillbehör: Koka riset enligt anvisningar på förpackningen.
Köttfärsgryta: Skala och finhacka lök. Skala och riv ingefära.
Hetta upp olja i en wok- eller stekpanna och bryn färsen med lök och ingefära tills färsen är genomstekt. Finfördela färsen med en gaffel. Tillsätt currypasta, fisksås och kokosgrädde. Låt sjuda i ca 5 min.
Tillsätt sojabönor i grytan och låt de bli varma. Smaka av grytan med salt och svartpeppar.
Servera grytan med nykokt ris.
Näringsvärde: 726 kcal, 40 g protein, 36 g fett, 57 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko