Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Olivolja | |
150 g | Fetaost | |
150 g | Sockerärta Färsk | |
0,5 tsp | Salt | |
400 g | Penne | |
Pesto | ||
2 krm | Svartpeppar Malen | |
40 g | Riven Ost | |
0,5 dl | Olivolja | |
0,5 tsp | Salt | |
250 g | Gröna Ärtor Frysta | |
2 clove | Vitlök Vanlig |
Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Pesto: Lägg de tinade ärtorna i en bunke tillsammans med den rivna osten. Skala och pressa i vitlök och tillsätt olivolja. Mixa samman med en stavmixer till en slät pesto. Smaka av med salt och svartpeppar.
Hetta upp en panna med lite olivolja och fräs sockerärtorna hastigt. Krydda med en nypa salt och svartpeppar och häll av dem på en tallrik.
Sila av pastan och blanda den ordentligt med ärtpeston. Tillsätt sockerärtorna och smula ner fetaost. Lägg upp på ett fat och servera.
Näringsvärde: 616 KCAL, 26 G PROTEIN, 29 G FETT, 58 G KOLHYDRATER
Photo:
Linnea Swärd
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Pasta Penne Rigate 500g Garant