Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Ajvarpotatis | ||
800 g | Potatis Fast | |
0,5 pc. | Gul lök | |
1 pc. | Röd Paprika | |
250 g | Vaxbönor | |
2 dl | Ajvar | |
0,5 pc. | Gräslök - färsk | |
1 krm | Salt | |
Tillbehör | ||
480 g | Salsiccia | |
1 tbsp | Olivolja |
Ajvarpotatis: Skölj och dela potatisen på mitten. Koka potatisen i saltat vatten.
Skala och skiva löken tunt, skölj och strimla paprikan. Skölj och finhacka gräslöken. Blanda samman i en stor skål och tillsätt ajvar relish.
Tillbehör: Stek korven i olja i en varm panna. Skär den sedan i skivor.
Ajvarpotatis: Skölj vaxbönorna och tillsätt dem till den kokade potatisen de sista 2 minuterna. Sila av vattnet och låt potatis och bönor svalna en aning. Tillsätt sedan till ajvarblandningen. Blanda om ordentligt och smaka av med salt. Blanda i de stekta korvskivorna eller servera korven bredvid.
Foto och Styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: 558 kcal, 33 g protein, 25 g fett, 46 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt