Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
3 tbsp | Citron | |
225 g | Mjukt tunnbröd | |
0,5 pc. | Gurka | |
1 pc. | Krispsallat | |
1 pc. | Röd Paprika | |
Frasig fisk | ||
0,5 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
600 g | Torskfilé | |
3 dl | Panko | |
0,5 tbsp | Smör | |
2 pc. | Ägg | |
1 krm | Salt | |
Potatisstomp | ||
25 g | Smör | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
50 g | Parmesanost | |
1 krm | Salt | |
400 g | Potatis Fast |
Potatisstomp: Skala och koka potatisen mjuk.
Frasig fisk: Skär fisken i fiskpinnestora bitar. Salta och peppra efter smak. Knäck äggen i en djup skål och vispa ihop lite lätt med en gaffel. Vänd fiskbitarna först i äggen och rulla sedan i ströbrödet. Stek fisken ca 2-3 min på båda sidor i smör och olja på medelhög värme.
Tillbehör: Skölj salladsblad och skölj och strimla gurka och paprika. Skär citronen i klyftor.
Potatisstomp: Sila av potatisvattnet och tillsätt smör och riven parmesanost till potatisen. Mosa ihop till ett grovt stomp med en gaffel och smaka av med salt och peppar.
Montering: Lägg ut tunnbröden på en skärbräda. Lägg på salladsblad och fortsätt med stomp, frasig fisk, strimlad gurka och paprika. Pressa över lite citron och vik ihop.
Photo:
Johanna Wikström
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt