Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Gul lök | |
150 g | Riven Gratängost | |
2 tbsp | Dijonsenap | |
2 pc. | Kvisttomater | |
500 g | Falukorv | |
2 pc. | Vanliga morötter | |
500 g | Potatis Mjölig | |
1 pc. | Broccoli Färsk | |
2 tbsp | Tomatketchup |
Falukorv i ugn Värm ugnen till 225 grader.
Skär falukorven i skivor, men inte rakt igenom, och lägg den i en ugnsform.
Bred senap och ketchup på skivorna.
Skala och skär löken i tunna skivor. Skiva tomaterna och osten.
Varva allt mellan falukorvskivorna. Stek korven mitt i ugnen i 20–25 minuter tills osten smält och gratinerats.
Servera Per Morbergs falukorv i ugn med potatismos och kokta grönsaker.
Photo:
Per Morberg