Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sötpotatis och vegochorizo | ||
1 pc. | Röd Paprika | |
0,5 tsp | Salt | |
1 kg | Sötpotatis | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
3 pc. | Schalottenlök | |
100 g | Soltorkade Tomater | |
600 g | Vegetarisk Korv Chorizo | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tsp | Timjan - torkad | |
2 tbsp | Olivolja | |
Sallad | ||
0,5 pc. | Romansallat | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 tbsp | Balsamvinäger | |
0,5 pc. | Rödlök |
Värm ugnen till 200 grader.
Sötpotatis och chorizo: Skala och skiva sötpotatisen i ca
5 cm tjocka skivor. Skölj paprikan och skär i mindre bitar. Skala och klyfta schalottenlöken och skala och krossa vitlöksklyftorna. Skär korven i slantar.
Blanda samman på en plåt med olja, timjan, salt och peppar. Rosta i ugnen ca 40 min. Ta ut plåten efter 30 min och tillsätt de soltorkade tomaterna.
Sallad: Skölj och strimla salladen och skala och strimla löken. Blanda i en skål och ringla över lite olja och balsamvinäger.
Servera sötpotatis och chorizo med sallad vid sidan av.
Näringsvärde: 675 kcal, 27 g protein, 31 g fett, 69 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta