Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tacokorv | ||
1 krm | Strösocker | |
0,5 tsp | Ingefära Malen | |
1 krm | Salt | |
1 tsp | Torkad oregano | |
1 tsp | Paprikakrydda | |
1 tsp | Spiskummin | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
2 dl | Vatten | |
550 g | Falukorv | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Tillbehör | ||
3 dl | Basmatiris | |
200 g | Gröna Ärtor Frysta | |
225 g | Majskorn |
Tillbehör: Koka ris enligt anvisningar på förpackningen.
Tacokorv: Skär korven i skivor och skär ett litet snitt i varje skiva.
Blanda ihop paprikapulver, spiskummin, oregano, ingefära och socker i en liten skål.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek korvskivorna i omgångar på båda sidor så att de får en fin färg. Förvara korven på ett fat medan du stekar resten av skivorna. När sista omgången korv är klar lägger du i alla korvskivor och tillsätter kryddblandningen, crème fraiche och vatten. Låt det koka ihop 3-4 min och smaka av med salt och peppar.
Tillbehör: Tina ärtorna i en kastrull med vatten på spisen. Häll upp majs och ärtor i skålar.
Servera tacokorven med ris, ärtor och majs.
Näringsvärde: 768 kcal, 23 g protein, 44 g fett, 67 g kolhydrater.
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko