Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3 dl | Vispgrädde | |
1 krm | Salt | |
2 tbsp | Fiskfond | |
100 g | Riven Gratängost | |
600 g | Torskfilé | |
1 tbsp | Torkad oregano | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
200 g | Körsbärstomater | |
Tillbehör | ||
70 g | Färsk bladspenat | |
0,5 pc. | Gurka | |
100 g | Broccoli Färsk |
Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ihop grädden, fonden och riven ost och krydda med salt, peppar, oregano och lite riven basilika.
Lägg fisken i en smord ugnsfast form och häll över gräddblandningen. Skär tomaterna i två delar och lägg ovanpå. Grädda i mitten av ugnen i 35 minuter.
Servera fisken med blomkålsmos eller en sallad.
Näringsvärde:Energi (kcal) 449, Protein (g) 35, Fett (g) 31, Kolhydrater (g) 5
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Fiskfond 180ml Touch of Taste
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1