Skip to main content
Fiskgratäng med ost och örter
Mia Troberg

Fiskgratäng med ost och örter

45 minEasy
282,60 kr
4 portions 54,66 kr per portion
Enkel och smarrig gratäng som även passar dig som följer LCHF-metoden.

3 dlVispgrädde
1 krmSalt
2 tbspFiskfond
100 gRiven Gratängost
600 gTorskfilé
1 tbspTorkad oregano
1 pc.Basilika - färsk
1 krmSvartpeppar Malen
200 gKörsbärstomater
Tillbehör
70 gFärsk bladspenat
0,5 pc.Gurka
100 gBroccoli Färsk
Instructions
1

Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ihop grädden, fonden och riven ost och krydda med salt, peppar, oregano och lite riven basilika.

2

Lägg fisken i en smord ugnsfast form och häll över gräddblandningen. Skär tomaterna i två delar och lägg ovanpå. Grädda i mitten av ugnen i 35 minuter.

3

Servera fisken med blomkålsmos eller en sallad.

4

Näringsvärde:Energi (kcal) 449, Protein (g) 35, Fett (g) 31, Kolhydrater (g) 5

Photo:

Linnea Swärd