Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
8 pc. | Padronchili | |
1 pc. | Röd Paprika | |
3 tbsp | Tamarisoja | |
50 g | Jordnötter Rostade/Saltade | |
50 g | Ruccolasallat | |
150 g | Rostbiff Pålägg | |
1 pc. | Chilifrukter | |
100 g | Glasnudlar | |
2 pc. | Salladslök | |
2 tbsp | Lönnsirap | |
1 tbsp | Sesamfrö |
Koka glasnudlarna i lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
Skala och strimla rödlöken. Strimla salladslöken eller purjolöken och paprikan fint. Blanda glasnudlarna med både det strimlade och rucolan.
Blanda soja och lönnsirap. Hacka jordnötterna. Skiva chilin. Stek padrones i olja i en stekpanna.
Lägg upp nudlarna på tallrikar och servera med rostbiff och padrones. Servera sojasåsen till och toppa med jordnötter, sesamfrön och chili. Garnera med koriander
Clean cooking” är skriven av Elisabeth Johansson och ges ut av Bonnier Fakta. Boken är fotograferad av Wolfgang Kleinschmidt.
Photo:
Wolfgang Kleinschmidt.
1 Jordnötter Salta 275g Estrella