Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 krm | Salt | |
150 g | Färsk bladspenat | |
1 tbsp | Olivolja | |
150 g | Getost, Chevre | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 pc. | Päron | |
2 dl | Valnötter | |
1 tbsp | Crema Di Balsamico | |
1 pc. | Rödlök | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
300 g | Färsk kycklingfilé |
Skär kycklingen i mindre bitar och stek i olivolja. Kolla att kycklingen är genomstekt. Salta och peppra. Ta åt sidan.
Skär päron i tunna klyftor, strimla rödlöken, skär osten i bitar och hacka valnötterna. Lägg spenaten i en salladsskål, tillsätt kyckling och resten av ingredienserna. Dra några varv med pepparkvarnen. Hacka basilika och blanda ner. Ringla över balsamicokrämen.
Rekvisita: Design Inwest, Rosenthal studio-line
Näringsvärde: Kalorier: 434 kcal, Kolhydrater: 17 g, Protein: 29 g, Fett: 27 g
Photo:
Stefan Mattsson
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
3 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria