Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
6 krm | Svartpeppar Malen | |
4 tsp | Vit balsamvinäger | |
4 krm | Flingsalt | |
50 g | Machesallat | |
4 pc. | Rödbetor Färsk | |
1 dl | Pumpakärnor | |
4 pc. | Gulbetor | |
4 pc. | Polkabetor | |
2 tbsp | Sirap Agave |
Koka betorna mjuka i en kastrull med lättsaltat vatten.
Häll av det varma vattnet, häll på kallt vatten och låt betorna svalna.
Skala de kalla betorna och skiva dem i tunna skivor med kniv eller på en mandolin.
Rosta pumpakärnorna lätt i en torr stekpanna på hög värme.
Fördela betorna och sallad jämt på fyra tallrikar. Strö över de rostade pumpakärnorna.
Ringla över olivolja och agavesirap. Droppa över vit balsamvinäger och strö över grovmalen svartpeppar och flingsalt.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt