Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 dl | Havremjöl | |
2 dl | Havregryn Glutenfri | |
2 tsp | Bakpulver | |
1 dl | Valnötter | |
3 tbsp | Linfrö Helt | |
50 g | Mandelmjöl | |
2 pc. | Ägg | |
2 krm | Vaniljpulver | |
1 krm | Salt | |
1 tsp | Kanel | |
2 pc. | Banan |
Lägg havregrynen i en matberedare och kör maskinen i någon minut tills havregrynen har bildat ett mjöl. Eller använd en stavmixer.
Scones: Sätt ugnen på 200 grader.
Mosa bananerna med en stavmixer eller gaffel.
Blanda de torra ingredienserna i en annan bunke inklusive grovt hackade valnötter.
Häll ner de torra ingredienserna i bunken med de mosade bananerna.
Knäck i äggen och rör runt.
Portionera ut smeten i sex lika stora delar.
Grädda i ugnen i 200 grader i ca 20 minuter. Låt svalna.
Servera gärna med smör, sylt och ost.
Photo:
Amanda Hellman
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt