Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tbsp | Fiskfond | |
2 dl | Vispgrädde | |
600 g | Koljafile | |
1 tbsp | Färsk timjan | |
0,5 pc. | Citron | |
1 tsp | Salt |
Sätt ugnen på 100°. Salta fisken. Skala och hacka vitlöken. Blanda grädde, vitlök, fisk-fond, hackad timjan, citronskal och -saft i en ugnssäker form. Dela fisken i portionsbitar och lägg i formen. Tillaga i mitten av ugnen tills innertemperaturen är 50°, ca 35 min. Strö över färsk timjan.
Fler recept till höstens mys hittar du på www.arla.se
1 Fiskfond 180ml Touch of Taste
2 Koljafilé MSC Fryst 450g Feldts
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt