Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Topping | ||
0,5 dl | Kokosolja | |
50 g | Nötsmör | |
1 krm | Flingsalt | |
100 g | Hasselnötter | |
100 g | Mörk chokladkaka | |
Brownie | ||
2 krm | Flingsalt | |
2 tbsp | Kaffe | |
150 g | Mörk chokladkaka | |
3 tbsp | Kakao | |
1 dl | Kokosolja | |
4 tbsp | Sirap Agave | |
380 g | Svarta Bönor | |
100 g | Dadlar Torkade | |
2 tsp | Bakpulver | |
2 pc. | Ägg |
Värm ugnen till 175 grader.
Brownie: Skölj bönorna noga under rinnande vatten. Lägg bönor, urkärnade dadlar, ägg, agavesirap och kokt kallt kaffe i en matberedare och mixa till en slät massa.
Smält choklad och kokosolja i en kastrull och tillsätt till bönsmeten.
Blanda ihop kakao och bakpulver och tillsätt till bönsmeten.
Rör ihop till en jämn och fin smet. Häll smeten i en smord ugnsform ca 35x25 cm och grädda mitt i ugnen i ca 15-20 min.
Ta ut kakan och låt den svalna helt.
Topping: Smält kokosolja och choklad i en kastrull och blanda med nötsmör och flingsalt i en skål. Bred glasyren över brownien och toppa med grovhackade hasselnötter. Förvara brownien i kylen.
Photo:
Roland Persson
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt