Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 pc. | Rödlök | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
125 g | Körsbärstomater | |
0,5 pc. | Citron | |
350 g | Gemelli | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
250 g | Haricot Verts Fryst | |
1 krm | Salt | |
35 g | Ruccolasallat | |
400 g | Halloumi |
Tina haricots verts.
Koka gemellipastan i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen.
Skala och klyfta rödlöken. Skala och grovhacka vitlöken.
Hetta upp olivolja på medelvärme och fräs lök, vitlök och haricots vert i ca 5 min.
Skölj och halvera körsbärstomaterna. Skölj och grovhacka basilikan och skölj och riv citronskal. Tillsätt till pannan och låt fräsa med på låg värme.
Tärna halloumin och stek gyllene runt om i olivolja i en varm panna.
Sila av pastavattnet men spara ½ dl vatten kvar i kastrullen. Blanda pastan, pastavattnet och ruccola med grönsakerna i pannan. Fräs runt och smaka av med citronsaft, salt och peppar.
Lägg upp i skålar och toppa med halloumikuberna. Klart att servera!
Styling &
Näringsvärde: 706 kcal, 32 g protein, 31 g fett, 71 g kolhydrater
Photo:
Sofia Törnqvist
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt